Hoppa på två ben

Igår så skrev Tilda till mig och vi bestämde att jag skulle åka hem till henne och hoppa lite! Jag kom dit vid kvart i sju på kvällen, lite spontant hahah! Tildas lillasyster följde med. Vi gick till något ställe vid ett dagis i Torvalla där det finns ett rum där vi ställe upp lite hinder. Vi hoppade lite olika höjder och kombinationer. Vi hoppade kanske 40-70 eller högre. Lite olika beroende på vad vi hoppade. Sedan ställde vi upp en oxer i en smal hall, Tilda klarade att hoppa den, men när henne lillasyser skulle pröva så ramlade hon och slog i handleden. Då så beslutade vi oss för att gå hem till deras hem igen. Vi åt lite godis och när det blev earth hour så spelade vi "Gissa ordet" eller vad det heter. Det var jag, Tilda och hennes familj. Det var jättekul!
 
När vi spelat klart så kom jag och Tilda på att hon skulle kunna följa med mig hem och sova över. Så that's what we did! Vi kom hem, satte upp hinder, bytte om till bra kläder och började hoppa. Efter ett tag så hade vi blivit fast vid en kombination. Det var först ett typ litet hinder som bestod av tre hinkar under en sopkvast som var 30 cm högt att skutta över, två galoppsprång till en 90 cm madrass för att sedan galoppera två galoppsprång till en sladd som var mellan en dörröppning med två kuddar under sig som var 70 cm i slutet. Först var båda lite mesiga. Jag ville inte hoppa för att jag inte vågade och Tilda trodde att hon skulle slå i väggen då hon har en hoppteknik då hon hoppar ganska brett så hon trodde hon skulle slå i väggarna. Men efter lite träning så klarade vi hela kombinationen från båda hållen. Alltså jag vet inte hur länge vi hoppade, men säkerligen minst två timmar! För sedan däckade vi i min säng hahah.
 
Kommer slänga upp ett inlägg om tvåbenshoppning lite senare! Hoppas bi hade en bra kväll och att ni släckte ner lamporna på earth hour!
Allmänt | |
Upp